Passie en Liefde

Wij werken als team gezamenlijk met passie, ieder van ons op onze eigen manier met onze eigen kwaliteiten. Dat voelen leerlingen en ouders. Niet alleen in wat wij doen, maar vooral ook in hoe wij dat doen. 

Hier ben je werkelijk welkom en word je gezien in wie je bent en wat je nodig hebt. De kwaliteiten van elke leerling, ouder en collega worden zo optimaal benut. Het is een voorwaarde om verder te kunnen bouwen aan de school.

Iedereen op CBS ‘De Merlettes’ doet ertoe! Dat zie je en dat voel je. Dat is belangrijk, want professionele passie is wat de samenleving van ons vraagt. Daarmee is passie voor ons als organisatie veel meer dan vrijblijvend opgewekt zijn. 

Passie is een noodzaak. En passie komt van binnen, is eerlijk en uit het hart. Daar krijg je energie van zonder dat het overweldigend wordt. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van sociale, zelfkritische en respectvolle mensen die hun leercapaciteiten optimaal benutten. We hebben hierbij hoge, reële verwachtingen. Kwaliteiten van een ieder; leerlingen, ouders, vrijwilligers en teamleden worden ingezet in het onderwijsaanbod. De doorgaande lijn in school is zichtbaar.