Oudercontact

Wij vinden het prettig om een goed contact te hebben met ouders. Daarom geven we maandelijks een maandbrief uit, er is een schoolgids, de website wordt actueel gehouden, tweemaal een rapport, driemaal een spreekavond, informatieavond aan het begin van ieder schooljaar, ouderbezoek in groep 1 en een ouderavonden. Een goed contact komt van twee kanten. Daarom moeten ouders contact opnemen met de school als er iets is. Ouders kunnen altijd een afspraak maken met de leerkracht.
Tijdstip voor contacten:

Als u met een leerkracht wilt spreken, dan kunt u het beste om 14.30 uur contact opnemen met de betreffende leerkracht. Telefonische contacten kunnen het beste plaatsvinden tussen

8.15 uur  –  8.30 uur en 14.30 uur – 15.30 uur.

Jaarkalender:
Nog voor de zomervakantie ontvangt u van de school de nieuwe jaarkalender, die u informeert over alle belangrijke schoolzaken. Mochten er in de loop van het schooljaar zaken veranderen, dan wordt u door middel van de maandbrief daarvan op de hoogte gesteld.

Maandbrief:
Het contactblad tussen school en ouders is de maandbrief. Deze informatiebrief verschijnt elke maand. Het dient om u op de hoogte te stellen van het reilen en zeilen van de school. Achterop deze informatiebrief vindt u het overzicht van het rooster van Kind op maandag. Voor data verschijning van de informatiebrief kunt u de kalender raadplegen.

Kijk- en contactavonden:
Per schooljaar is er drie keer een kijk- en rapportavond. Gedurende 10 minuten is er ruimte voor een persoonlijk gesprek met de leerkracht over uw kind.

Open ochtend: 
Per schooljaar is er een zogenaamde ‘open ochtend’. Op deze ochtenden kunnen ouders lessen bijwonen. Kom ook eens een kijkje nemen in de klas van uw kind.

Website:

Het is de bedoeling dat er iedere maand een andere groep iets nieuws plaatst op de website. Ook zal het laatste nieuws zo goed mogelijk op we website worden aangegeven.

Mail:

Om de week wordt u via de mail en de website op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in uw groep.