Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

september 2017

Op voeten en fietsen groep 3 t/m 5

11 Sep

Dit is een actie van veilig verkeer Nederland, er wordt dagelijks gekeken welke kinderen te voet of met de fiets naar school komen. Daar krijgen ze een sticker voor en de school met de meeste stickers kan een prijs winnen. Achterop de fiets telt ook.

Meer weten »

Bibliotheek

21 Sep

Kinderpostzegels

27 Sep

Vanaf vandaag mogen de kinderen van groep 7 en 8 langs de deuren om kinderpostzegels te verkopen. De opbrengst gaat naar kinderen in nood. U doet toch ook mee?

Meer weten »

Schoolvoetbal groep 7/8

27 Sep
Sportpark de Bosk,
Harkema, Friesland Nederland

Ook dit jaar doen onze leerlingen weer mee aan het voetbaltoernooi van alle scholen binnen Achtkarspelen. Dit evenement wordt voor de 40ste keer gehouden. Zowel de jongens als de meisjes doen mee in een zevental. Het speelt zich af op sportpark "de Bosk" in Harkema.

Meer weten »
oktober 2017

Kinderboekenweek “bibbers in je buik”

04 Okt

De komende week staat geheel in het teken van lezen, boeken en alles wat daarmee te maken heeft. Het is weer Kinderboekenweek. Dit jaar is gekozen voor het thema: Bibbers in je buik.

Meer weten »

Bibliotheek

05 Okt

Meester Gradus is jarig

10 Okt

Meester Martijn is jarig

16 Okt

Fietsenkeuring

18 Okt

De school vindt het erg belangrijk dat de kinderen veilig deelnemen aan het verkeer en naar school komen. De donkere avonden komen er weer aan. Bij uitstek een geschikt moment om de fiets eens helemaal te laten nakijken. Er wordt naar verschillende punten gekeken, bijv. de verlichting, de remmen, de trappers etc. Alle fietsen van groep 3 t/m groep 8 worden deze dag door de politie gekeurd en 2 weken later komen ze nog een keer langs om de niet…

Meer weten »

Schoolfotograaf

19 Okt

Vandaag komt de schoolfotograaf langs om uw kind alleen, met zijn/haar broertjes of zusjes en met de groep op de foto te zetten. Ook dit jaar is er weer de gelegenheid om ook de kinderen die nog niet op school zitten met hun oudere broer of zus op de foto te laten zetten.

Meer weten »
+ Exporteer Vermelde Evenementen